top of page

Arbejdsmiljø vigtigst for godt arbejdsliv

 

En nyligt offentliggjort undersøgelse viser, at arbejdsmiljøet er det vigtigste enkelte parameter, når danskere skal vurdere deres arbejdsliv. Undersøgelsen er blevet foretaget af instituttet Analyse Danmark blandt en repræsentativt sammensat gruppe på 2401 personer.

 

 

Vigtigere end løn

Hele 83 % af de adspurgte sætter arbejdsmiljø på førstepladsen blandt de faktorer, der har indflydelse på deres trivsel på arbejdspladsen. Det begrundes i rapporten med danskernes ‘helhedsfunderede’ forhold til deres arbejde, som betyder, at de kollegiale relationer og mulighederne for personlig og faglig udvikling overskygger de øvrige faktorer.

 

 

Hvad er den gode arbejdsplads

Både fysiske og psykiske forhold spiller ind, når man skal bygge en god arbejdsplads. Det har HR Care fokus på, når vi skræddersyr vores løsninger til danske virksomheder. Vi vurderer nemlig både den fysiske indretning, de sundhedstilbud (frokostordninger, motionstilbud m.m.), der forefindes på arbejdspladsen og ikke mindst medarbejdernes psykiske trivsel. Lad os kigge på jeres virksomhed og komme med forslag om hvordan vi sammen kan optimere arbejdsmiljøet - kontakt os på info@hrcare.dk eller på telefon 7025 5657​​. 

 

bottom of page