top of page

OM HR CARE

I HR Care arbejder vi på at skabe de bedste rammer for medarbejderne i danske virksomheder og organisationer. Det gode arbejdsliv er en forudsætning for, at vi alle kan være produktive i hverdagen gennem et langt liv.

 

 

Ring vores deskboard på

70 25 56 57

Værdi for din virksomhed   

Vi hjælper dig med at forankre sundhedsstrategi i organisationen, hvilket giver beviselig værdi på lang sigt – større motivation, mindre sygefravær, bedre trivsel –dermed fremmes virksomhedens konkurrenceevne.Vi sætter stolthed i rollen som virksomhedens dedikerede sundhedsrådgiver, og vi er kendetegnet ved vores engagement og vores dedikerede kundepleje.

 

Vi tilbyder

Sundhedskonsulenter, der hjælper dig med at skabe en sund arbejdsplads, hvor medarbejderene trives. Fordi medarbejdernes sundhed og trivsel kan aflæses på virksomhedens bundlinje. Konsulenter med indsigt og erfaring   

Vores sundhedskonsulenter er eksperter på deres respektive område. Med vores forståelse af sammenhængen mellem det fysiske og det psykiske aspekt er vi stand til at implementere tværfaglige sundhedsløsninger, der løsner trykket lige præcis der hvor skoen trykker for dig og dine medarbejdere.

 

Landsdækkede   

Vi er landsdækkende, og har mulighed for at oprette et sundhedscenter ude hos kunden, samt at invitere kunden ud til én af vores mange klinikker rundt omkring i landet.

 

Bankforbindelse: Danske Bank, www.danskebank.dk.

Revisor: BDO Statsautoriseret revisionsaktieselskab, www.bdo.dk.

 

HR|CARE​

Ramsingsvej 28A, 2500 Valby 

CVR nr. 29319707​

70 25 56 57 

info@hrcare.dk

 

  • LinkedIn Black Round
  • Facebook Black Round

 

Vil du høre, hvad kunderne siger om os?

 

Læse mere

 DET SIGER KUNDERNE

BRUTTOLØNSORDNINGER

 

Virksomheden kan vælge blandt flere former for finansiering, blandt andet firmafinansiering, løntræksordning og medarbejderfinansiering.

Læs mere om bruttolønsordning og kontantlønsnedgang  på SKATs hjemmeside.

bottom of page