top of page

VIRKSOMHEDSYDELSER

 

I HR Care tilbyder vi teambuilding, udviklings- og efteruddannelseskurser, psykologordninger og en lang række andre ydelser inden for det sundhedsfaglige område. Med udgangspunkt i jeres ønsker og vores faglige ekspertise skræddersyr vi den bedste løsning til at opfylde jeres behov.

Kurser

HR Care afholder kurser, som er målrettet private virksomheder såvel som offentlige institutioner. Kurserne tilrettelægges og afholdes af vores undervisere, som hver især har mange års erfaring inden for det område, de underviser i. 

TRIVSEL & UDVIKLING
Trivsel

Ud fra et team af kompetente og dedikerede rådgivere kan HR Care tilbyde jeres virksomhed en komplet trivsels- og udviklingsindsats med udgangspunkt i den situation, I står i netop nu.

 

SUNDHED & VELVÆRE
Sundhed

Afspænding, motion og ernæringsrigtig kost er vigtige forudsætninger for at skabe en sund hverdag for medarbejderne på de danske arbejdspladser. Det bidrager til øget arbejdsglæde og et godt arbejdsmiljø og er samtidig med til at holde doktoren fra døren og sygefraværet nede.

 

PSYKOLOGORDNINGER & TERAPI
Psykolog

HR Care tilbyder forskellige typer behandlinger samt ydelser og rådgivning inden for psykolog- og terapiordninger. Sammen med jeres virksomhed vurderer vi, hvilken indsats der giver størst udbytte for jeres medarbejder og for virksomheden som helhed. Vores mål er medarbejdernes trivsel og virksomhedens lønsomhed.

 

 

bottom of page