top of page

KURSER & UDDANNELSE

HR Care afholder efteruddannelseskurser for psykologer, coaches og HR-ansvarlige. Alle kurserne tilrettelægges af vores undervisere, som hver især har mange års erfaring inden for det område, de underviser i.

1-DAGS KURSUS
+ CERTIFICERING

Stressindikator kan indgå som et værdifuldt led i en virksomheds stresspolitik og sundhedsfremmende eller forebyggende indsatser ved at understøtte og udvikle den enkelte medarbejders personlige ressourcer og handlemuligheder. 

 

Værktøjet kan bruges af psykologer, HR-konsulenter, coaches, sundhedsprofessionelle og andre, der arbejder med behandling og forebyggelse af stress  i forbindelse med healthcare, stressmanagement og sundhedsfremme.

 

ADVANCED
2-DAGES KURSUS 

Diversity Icebreaker er et træningskoncept, som især er velegnet til teamudvikling og baserer sig på en forståelse af, at forskellige perspektiver og tilgange til samarbejde, kommunikation og problemløsning er ligeværdige, komplementære og afhængige af hinanden.

 

Diversity Icebreaker er især velegnet i forbindelse med uddannelse og teamudvikling, til specifikke projekter, kommunikationsforbedring og forhandling.

 

 

bottom of page