top of page

Det siger kunderne

Evalueringerne fra de Stressindikator kurser, som vi har afholdt i 2013 og 2014, viser at vores fokus på deltagerorienteret undervisning, skarpt vinklet indhold og kvalitetsmateriale har skabt stor tilfredshed hos vores deltagere.

 

Vi har således opnået et snit på 5,9 ud af 6 stjerner.

"Jeg har netop deltaget i  HR Cares certificeringskursus i Stressindikator. Udover at kurset er tilrettelagt, så man bliver fortrolig med Stressindikator, så får man som deltager ligeledes en masse brugbar viden om stress, og med tanke på at WHO vurderer, at stress vil være en af de væsentligste kilder til sygdomme i 2020, så anser jeg det som særdeles vigtigt, at opmærksomhed og forebyggelse af stress, bliver en del af vores alles hverdag. Jeg ser frem til at integrere Stressindikator værktøjet i mit daglige arbejde som HR chef, og jeg kan varmt anbefale kurset til andre."


Marianne de Paoli Norbye
HR Development Manager
Daka Denmark A/S

"Stressindikator er et rigtig godt supplement til min øvrige stresscoachuddannelse. Den giver et et godt overblik over, hvor den stressede har ressourcer eller er i risikozonen, og hvor det er vigtigt at handle først. Man får en værdifuld viden om respondenten, som man ofte ellers først ville nå frem til efter et par samtaler. Desuden er Stressindikator, i modsætning til meget andet materiale evidensbaseret."


Anni Andersson
AAcoaching

"Jeg oplevede, at kurset i "Hogrefe Stressindikator" blev udført professionelt og kompetent. Der er ingen tvivl om, at HR care kan deres stof til fingerspidserne. Jeg følte mig tryg og godt rustet til at gå i gang med at arbejde med Stressindikator over for mine egne klienter."

 


Jakob Panduro
Coach and Care

”HR-care har med Stressindikatortesten givet mig et enestående videnskabeligt dokumenteret redskab til at arbejde med stressforebyggelse og sundhedsfremme i min virksomhed. Profilgrafen og profilrapporten er lette at arbejde med, da HR-care gør brug af en kompetent underviser, der på bedste vis guider og involvere kursisten gennem den tilhørende statistik i behagelige og rummelige undervisnings situationer.

Jeg har fundet stor glæde ved min certificering som stressindikator konsulent og giver mine bedste anbefalinger.”


Lene Ryesberg
Psykoterapeut MPF

"Vi anvender Stressindikator som en fast procedure i stressbehandling. Den grafiske fremstilling og systemets rapport giver både stresscoachen og respondenten et godt udgangspunkt for den videre behandling. Gennem formidling af Stressindikators opbygning oplever vi, at virksomhederne har nemmere ved at forstå indholdet i og værdien af det forebyggende stressarbejde."

 

Mogens Nielsen

Professionel Certificeret Coach og StressCoach

 

"Kurset er meget informativt og lærerigt. Især det, at der er få deltagere på det enkelte kursus giver enorm lejlighed til uddybning på trods af, at kurset er meget komprimeret. Krydret med en dygtig kursusleder, der er godt inde i sit stof."

 

Anna H. Ravn

Ergoterapeut – arbejdsmiljøunderviser

Arbejdsmiljøcenter Midt-Vest ApS

"Stressindikator kurset var spændende og relevant. Vi fik en grundig introduktion til værktøjet og fik inspiration til, hvor og hvordan det kan anvendes. Kurset var komprimeret og intens. Hvis jeg skal komme med et forslag, ville jeg gerne have arbejdet med 3-5 testpersoner med screening og tilbagemelding, så jeg forslår at kurset udvides med en undervisningsdag mere.

Som stresscoach bruger jeg Stressindikator som et værktøj til forebyggelse af stress i virksomheder og jeg oplever, der er interesse for testen. Jeg bruger den, når jeg holder foredrag om stress og som grundlag for coaching, når der er behov for det efterfølgende.

Jeg kan varmt anbefale kurset."

Lena Lybkjær

Lybkjær Coaching

bottom of page