top of page

Sundhedsordninger:  langtidsholdbar investering

Mange af landets arbejdspladser har positive erfaringer med at tilbyde deres medarbejdere en sundhedsordning til deres medarbejdere. Nu har vi også videnskabens ord for det: virksomheder, der tilbyder sundhedsordninger til deres medarbejdere, mindsker deres fravær med op til 20 %.

 

Mindre sygefravær

En PhD-afhandling har netop undersøgt effekten af sundhedsordninger på arbejdspladsen på medarbejdernes generelle sundhedstilstand. For både det korte og det lange sygefravær er tendensen klar: uanset hvilken faggruppe der er tale om, betyder adgangen til en sundhedsordning færre sygedage. Det er ikke kun medarbejderne, der har fordel af det. Sygefravær er en tung post i alle virksomheders budgetter. Reduceret sygefravær kan tydeligt aflæses på bundlinjen, hvilket i sidste ende betyder øget produktivitet og forbedret konkurrenceevne for den enkelte virksomhed.

 

Tilpassede ordninger

Forskellige virksomheder har forskellige sundhedsmæssige behov. HR Cares ordninger målrettes til den enkelte virksomhed, uanset branche eller antal medarbejdere. Kontakt os på 7025 5657 eller info@hrcare.dk og hør, hvordan vi kan støtte netop jeres virksomhed med at minimere sygefraværet og forbedre den generelle sundhedstilstand på arbejdspladsen.

bottom of page