top of page

Nyt i HR Cares kursuskatalog - mindfulness og organisationsudvikling

HR Care har indgået et samarbejde med Bo Heimann, M.A. i Ledelses- og Organisationspsykologi. Som følge af samarbejdet kan vi nu tilbyde vores virksomheds- og organisationskunder kurser i Mindful Coaching, Corporate Mindfulness og Teori U.

 

Bryd vanetænkningen

Kurserne i Mindful Coaching, Corporate Mindfulness og Teori U er innovative redskaber, som kan være med til at bane vejen for nytænkning og positive forandringer i jeres virksomhed eller organisation. Fælles for kurserne er den anerkendende tilgang, som inddrager dybere refleksioner og intuitiv viden og derigennem styrker dialogen, de menneskelige kompetencer og den gensidige forståelse i medarbejdergruppen.

 

Erfaren kursusleder

Bo Heimann er uddannet i ledelses- og organisationspsykologi fra Aalborg Universitet, suppleret med en bachelorgrad  i journalistik og omfattende efteruddannelse i bl.a. NLP, psykoterapi og systemisk proceskonsultation. Siden 2004 har han beskæftiget sig med udvikling af mennesker, teams og organisationer og har ekstensiv erfaring med at rådgive kunder fra såvel det private som det offentlige arbejdsmarked.

 

Vil du vide mere om kurserne

For flere oplysninger kontakt os på telefonnummer 7025 5657​​ eller e-mailadresse info@hrcare.dk.

 

bottom of page