top of page

Nyt karrierevejledningsredskab: SDS-testen

SDS (SELF-DIRECTED SEARCH) er et af de nyeste redskaber inden for karriererådgivning, uddannelsesvejledning og jobanalyse. SDS er videnskabeligt baseret og på baggrund af mere end 50 års forskning inden for job- og erhvervsinteresser. HR Care tilbyder SDS-testen i samarbejde med Hogrefe Pyskologisk Forlag.

 

Præcist redskab med mange anvendelser

SDS kan hurtigt og præcist indkredse testpersonens erhversmæssige interesser og evner og således være med til at definere de mest hensigsmæssige karrierevalg. Det er et fleksibelt værktøj, som kan bruges i flere forskellige sammenhænge: karrierestart, jobsøgning, outplacement m.fl. SDS er således oplagt at bruge i karrierevejledningsforløb på virksomheder såvel som i kommuner, på jobcentre, a-kasser og lignende organisationer.

 

Hvordan tages testen? 

Selve testen består af 228 spørgsmål, som afdækker testpersonens jobinteresser og kompetencer. Dertil kommer en vurdering af egne kompetencer. Efterfølgende får testpersonen en omfattende rapport, der indeholder såvel en grafisk fremstilling og en beskrivelse af testresultatet, samt en liste over jobmuligheder, der matcher interesser og kompetencer.

 

Kursus i brug af SDS

HR Care tilbyder ligeledes et kursus i brugen af SDS, som er målrettet HR konsulenter, jobkonsulenter og andre fagpersoner, som arbejder med karriererådgivning. Kontakt os på telefonnummer 7025 5657 eller info@hrcare.dk for flere detaljer.

bottom of page