top of page

Psykologer

HR Care har under navnet PsyCare et landsdækkende netværk af psykologer, som tilbyder psykologydelser til såvel erhverv og private kunder. Herunder kan du komme til vores psykologside, hvor du kan læse i detaljer om de forskellige terapiformer, vi tilbyder, og se en oversigt over alle vores afdelinger. 

Mange mennesker vælger at søge professionel terapeutisk bistand, når de befinder sig i svære livssituationer, som de har svært ved at løse på egen hånd.

 

Professionel bistand til svære situationer

Mange mennesker vælger at søge professionel terapeutisk bistand, når de befinder sig i svære livssituationer, som de har svært ved at løse på egen hånd. Terapi kan være løsningen i tilfælde, hvor det ikke længere hjælper at tale med familie, kolleger og venner.

 

Her kan en psykolog i stedet tage over, da man som udenforstående ofte kan se flere nuancer i en given situation. I svære omstændigheder kommer vi ofte i kontakt med følelser og tanker, som kan føles fremmede for os, fordi vi ikke tidligere har stået i en tilsvarende situation. Disse ukendte følelser kan medføre magtesløshed og handlingslammelse.

bottom of page