top of page

Sundhedsordninger skal være indviduelt tilpassede

En forskningsrapport fra Det Nationale Forskningscenter for Arbejdsmiljø og Steno Diabetes Center har undersøgt hvorfor nogle medarbejdere fravælger de sundhedsordninger, der tilbydes på deres arbejdsplads.

 

Ikke optimal udnyttelse

Rapporten viser, at de eksisterende sundhedsordninger på landets arbejdspladser ikke altid udnyttes så effektivt, som man kunne ønske. En procentdel af medarbejderne fravælger tilbuddet, selv når de har en positiv indstilling til det og i øvrigt ønsker at forbedre egen sundhedstilstand. Adspurgt om årsagerne oplyser de, at upassende tidspunkter for behandlingerne og/eller for stor afstand til sundhedskonsulenterne er vægtige grunde til deres manglende tilslutning.

 

Individuel tilpasning

Individuelt tilpassede og fleksible sundhedstilbud er altså afgørende, hvis ordningerne skal gøre gavn. Hos HR Care har vi oplevet gode resultater med vores målrettede ordninger, hvor fleksibilitet og individuel tilpasning netop er omdrejningspunktet. I praksis betyder det blandt andet, at medarbejderne selv booker deres tider og har mulighed for at få behandling på en af vores associerede klinikker.

 

Kontakt HR Care

Ring på 7025 5657 eller send en mail på info@hrcare.dk og hør hvordan vi kan skræddersy en løsning, der passer til netop din virksomhed.

 

 

bottom of page