top of page

HR Cares forside > Kurser & uddannelse > Diversity Icebreaker

Supervisor i Stresshåndtering

Arbejder du med mennesker til dagligt, går du op i sundhed og andres velbefindende, og søger du effektive og validerede værktøjer til at håndtere stress og fremme trivsel i virksomheden?

 

På HRCare's 2 dages kursus i stresshåndtering bliver du uddannet og certificeret i Danamrks eneste videnskabelige testværktøj Stressindikator samt uddannet i brug af teamudviklingsværktøjet Diversity Icebreaker. Du vil blive uddannet i at rådgive andre om stress og vejlede dem i, hvordan de afhjælper eller arbejder bevidst med deres stress - både individuelt og i virksomhedens kultur.

 

 

Som 'supervisor' får du:

 

KURSUSDATOER

 

 

Supervisor i Stresshåndtering

 

København 2015

12.-13. til november

 

København 2016

17.-18. marts 

 

 

1) Viden og indsigt i stressforebyggelse og teamudvikling

 

2) En uddannelse og certificering i Stressindikator - den eneste videnskabelige stresstest på det danske marked.

 

3) Træning i det videnskabelige teamudviklingskoncept Diversity Icebreaker og metoder til at fremme trivselskultur.

  • Rettigheden til at teste medarbejdere individuelt for potentielle stressrisici og sundhedsressourcer; generere og fortolke testresultater; igangsætte en stresshåndteringsplan samt generere en gruppeprofil over eksempelvis en afdelings samlede belastning/sundhed.

 

  • Kompetencen til at kortlægge og arbejde med virksomhedens kultur; forstå forskelle mellem medarbejdere i både personligheds- og kulturdimension samt metoder til at bygge bro over disse.

 

  • Viden og overblik over typesammensætning i et team eller pesonalegruppe, samt indsigt i bedre processstyring og synergipotentiale med udgangspunkt i forskellighed.

Certificering

Der kræves ingen formel certificering for at kunne bruge Diversity Icebreaker i sit daglige virke, men der kræves seminarerfaring med processer for at få adgang til den test på Hogrefe Psykologisk Forlags testportal, som Diversity Icebreaker tager udgangspunkt i.

 
Tilmelding

Du kan tilmelde dig kurset online i vores webshop.

 

Har du spørgsmål eller ønsker du flere oplysninger om kurset, er du velkommen til at kontakte os på telefonnummer 7025 5657 eller email info@hrcare.dk.

bottom of page