top of page

Diversity Icebreaker kurser for coaches og konsulenter

Vi har fastsat datoerne for de første kurser i Diversity Icebreaker. Kurset retter sig fortrinsvis mod coaches og konsulenter, som i deres daglige virke beskæftiger sig med bl.a. team- og ledelsesudvikling, kommunikationstræning og konflikthåndtering i virksomheder eller organisationer.

 

Hvad lærer du på kurset?

Deltagerne på kurserne får en dybere og mere nuanceret forståelse af personlighedstyper, motivationer, kommunikations- og problemløsningsstrategier og læringsstile. De får en grundig indføring i de tre kategorier, som Diversity Icebreaker arbejder med:

  • Blå: logisk, struktureret, praktisk, målrettet

  • Rød: social, harmonisk, hensynsfuld, tålmodig

  • Grøn: visionær, entusiastisk, ambitiøs, kreativ.


På kurset lærer man hvordan man kan anvende Diversity Icebreaker som led i kurser, coachingsessioner m.fl.. Formålet er at skabe et sjovt og motiverende miljø, hvor deltagerne reflekterer over deres forskellighed og identificerer måder at samarbejde mere effektivt.

 

Hvornår kan du bruge Diversity Icebreaker?

Diversity Icebreaker kan indgå i et væld af sammenhænge i det arbejde, coaches og konsulenter udfører ud hos deres virksomheds- og organisationskunder. For eksempel:

  • som isbryder i forbindelse med gruppeforløb eller kick-off møder, hvor deltagerne lærer hinanden at kende og etablerer fælles forudsætninger for diskussionen

  • i forbindelse med team building- og ledelsesudviklingforløb, hvor Diversity Icebreaker bl.a. kan tydeliggøre kommunikationsstrategier og samarbejdsmønstre og skabe et fælles sprog og identitet

  • i forbindelse med konflikthåndtering, hvor man kan bruge Diversity Icebreaker til at styrke selvforståelsen og få en dybere og mere nuanceret forståelse for de andres bevæggrunde.


Læs mere her om fordelene ved at bruge Diversity Icebreaker i dit arbejde.

 

bottom of page