top of page

Moderne ledelse tager vare på medarbejdernes sundhed

 

Ledelsen skal aktivt involvere sig i medarbejdernes sundhed: Det er et ønske, der klart fremgår af en meningsmåling foretaget af rådgivningsfirmaet ALECTIA.

 

Aktiv holdning til sundhedsfremme

Af de 1025 danskere, der blev spurgt om deres ønsker og forventninger til sundhedstilbud på arbejdspladsen, svarer hele 85 %, at de gerne ser en mere aktiv holdning til sundhedsfremme fra ledelsens side. Det gælder kost og ernæring såvel som motion: for eksempel en kantineordning, hvor der blevet taget hensyn til sundheden, eller indførelsen  af aktive pauser. Det skal afhælpe tre store udfordringer for sundhedsfremme: manglende tid og overskud til at dyrke motion, stillestående arbejde og de smerter og ømhed i kroppen, der hænger sammen med de første to punkter.

 

 

Helhedsløsning

HR Cares sundhedsdiamant tilbyder en helhedsløsning, hvor vi i samarbejde med den enkelte virksomhed gennemgår den samlede sundhedsstrategi med henblik på at optimere og tilpasse den de ønsker, som medarbejderne har givet udtryk for. Klik her for at kontakte os og høre hvad vi kan gøre for jeres virksomhed - eller grib telefonen og ring til os på 7025 5657.

 

 

bottom of page