top of page

Tilfredse deltagere på vores Stressindikator kurser

Vi har samlet evalueringerne fra de Stressindikator kurser, som vi har afholdt i 2013 og 2014. Vi kan med glæde meddele, at vores fokus på deltagerorienteret undervisning, skarpt vinklet indhold og kvalitetsmateriale har båret frugt, og vi har opnået et snit på 5,9 ud af 6 stjerner.

 

Høj faglighed opfylder forventningerne

Vores deltagere har især givet gode tilbagemeldinger på følgende punkter:

  • forventniger til værktøjets brugbarhed: Deltagerne forventer, at Stressindikator fremover vil være en fast bestanddel i deres arbejde med stresshåndtering ude i virksomhederne.

  • relevans af indholdet: Kurset er sammensat med skarp fokus på anvendelighed i stresskonsulentens konkrete arbejdssituation.

  • kvalitet i undervisningen: Det høje gennemsnit reflekterer underviserens høje faglige niveau og den dialogbaserede, deltagercentrerede undervisningsform.

 

Der var en bred deltagersammensætning på kurserne, hvor både psykologer, HR chefer, konsulenter og stresscoaches deltog.

 

Fremtidssikret redskab 

Stadig flere virksomheder vælger at prioritere den sundhedsfremmende og stressreducerende indsats i deres ledelsesstrategi. Stressindikator er et videnskabeligt, præcist og bredt anvendeligt analyseværktøj, som giver psykologer, certificerede stresskonsulenter eller coaches mulighed for at oprette såvel individuelle profiler som gruppeprofiler for en given medarbejdergruppe.

 

Vil du vide mere?

Kontakt os på telefonnummer 7025 5657 eller info@hrcare.dk , hvis du ønsker yderligere oplysninger om kurset. Du kan læse mere om kurset og tilmelde dig online her.

bottom of page