top of page

Modul 2 - Bliv HR-manager i innovation og designprocesser

I kursets andet modul bliver du fortrolig med Teori U, du lærer, hvordan teorien kan bruges som en ressource i dit job til at fremme innovative processer.

Teori U

 

Teori U er et tankesæt bygget op omkring nye måder at lede, lære og forandre på. I denne del af kurset lærer du at identificere det, der holder dig fast i gamle tanke- og handlingsmønstre og begrænser dig i at tænke nyt og innovativt.

Med afsæt i denne tankegang får du en mere nyskabende og fremtidsorienterede tilgang til opgaveløsningen.

Teori U er især brugbar i forbindelse med innovationsprocesser, personlig udvikling samt organisations- og lederudvikling.

Innovation og designprocesser

 

Her lærer du, hvordan du som leder eller medarbejder kan facilitere og bidrage til innovationsprocesser i alle henseender af dit arbejde.

Du får indsigt i principper fra Design Thinking og lærer at arbejde systematisk med din kreativitet. Dertil introduceres du til begrebet innovation og de forestillinger og faglige begreber, der knytter sig til innovation. Du får desuden kendskab til effektive teknikker og tilgange til løsning af komplekse problemstillinger.

PRAKTISKE OPLYSNINGER
 

Kursusstart: 1. december 2014

 

Sted: Ramsingsvej 28 A, 2500 Valby

 

Kurset afvikles af HR Care i samarbejde med Professionshøjskolen UCC som udbyder. Kurset er et fuldtidskursus og et fagspecifikt kursus under lov om åben uddannelse.

 

Der indgår ingen eksmination på kurset, men du vil modtage et kursusbevis for din deltagelse.

 

Bemærk desuden at der på kurset vil indgå en certificeringstest for det videnskabelige stressredskab, Stressindikator.

Beståelse af certificeringstesten er ikke en betingelse for at gennemføre kurset og opnå kursusbevis.

bottom of page