top of page

6 ugers kursus for ledige

Brænder du for at rådgive og vejlede andre, mens du fremmer personlig udvikling, og ønsker du stærke redskaber til at skabe forandring for dig selv og andre i dit arbejde? Så er vores kursus hos HR Care det rette for dig.

 

Kursets formål og indhold

Vores seks ugers kursus er sammensat af to moduler af hver tre ugers varighed.

 

Modul 1 - Bliv HR-manager i medarbejder og teamudvikling

I kursets første del bliver du uddannet i tre af de nyeste videnskabelige værktøjer inden for HR - Diversity Icebreaker, Stressindikator og Self-directed Search. Med udgangspunkt i disse værktøjer lærer du, hvordan du fremmer personlig udvikling og er med til at øge trivslen på arbejdspladsen. Derudover får du indsigt i Mindfulness, og hvordan det kan anvendes i både det personlige lederskab og organisationer. Gennem kurset får du styrket dit CV og kompetenceniveau med uddannelse og certificering i professionelle og videnskabelige HR-værktøjer. 

 

Modul 2 - Bliv HR-manager i innovation og designprocesser

I kursets anden modul introduceres du for den teoretiske metode og tankegang Teori U, der i samspil med principper om Design Thinking, lærer dig, hvordan du skaber og leder kreative og innovative processer i dit fremtidige arbejde.

 

Du kan læse mere om kursets indhold og finde mere information om de enkelte discipliner ved at klikke på knapperne herunder:

Undervisere

 

Carsten Arnfjord Thomsen

Organisationsantropolog

 

Carsten er HR Cares uddannelsesansvarlige og ekspert i Hogrefes videnskabelige testsystemer, der i blandt Diversity Icebreaker, SDS og Stressindikator. I 2010/2011 foretog Carsten et længere antropologisk feltstudie af de første uddannelsesforsøg i innovation af offentlige ansatte. Det medførte et sjældent indblik i implementeringsproblematikker, knyttet til innovations- og designprocesser. Carsten står også bag workshopkonceptet ReTHNK.

 

 

Bo Heimann

M.A. Ledelses- og Organisationspsykologi

 

Bo har siden 2004 arbejdet med udvikling af mennesker, teams og organisationer.  Han har stor erfaring i strategisk arbejde med HR , og ekspertise indenfor Mindful Coaching, Corporate Mindfulness og Teori U. Som en af Danmarks absolut førende eksperter indenfor Mindfulness og Teori U, er Bo således forfatter til en række af faglige bøger om disse felter.

PRAKTISKE OPLYSNINGER
 

Kursusstart: 1. december 2014

 

Sted: Ramsingsvej 28 A, 2500 Valby

 

Kurset afvikles af HR Care i samarbejde med Professionshøjskolen UCC som udbyder. Kurset er et fuldtidskursus og et fagspecifikt kursus under lov om åben uddannelse.

 

Der indgår ingen eksmination på kurset, men du vil modtage et kursusbevis for din deltagelse.

 

Bemærk desuden at der på kurset vil indgå en certificeringstest for det videnskabelige stressredskab, Stressindikator.

Beståelse af certificeringstesten er ikke en betingelse for at gennemføre kurset og opnå kursusbevis.

SELVVALGT KURSUS FOR LEDIGE

 

Kurset er godkendt som en 6 ugers selvvalgt uddannelse for ledige. Er du i din første ledighedsperiode, og opfylder du betingelserne for et 6 ugers kursus for ledige, har du hermed ret til at deltage på dette kursus uden egenbetaling. Er du ledige i din anden ledighedsperiode eller på akutpakke, skal du få bevilliget kurset på en jobplan.

Kontakt jobcenteret eller din a-kasse, hvis du er i tvivl om dine muligheder.

 

Du er altid velkommen til at kontakte os på tlf. 70 25 56 57 eller skriv til info@hrcare.dk, hvis du har nogle spørgsmål.

 

Kurset udbydes af Professionshøjskolen UCC og afvikles i samarbejde med HR Care ApS.

bottom of page