top of page

Modul 1 - Bliv HR-manager i medarbejder- og teamudvikling

I kursets første modul får du gennemgået værktøjerne Self-directed Search, Mindfulness, Diversity Icebreaker og Stressindikator, som du kan læse mere om herunder.

 

Klik her for at læse om modul 2

Diversity Icebreaker

 

Med afsæt i det videnskabelige teamudviklingskoncept, Diversity Icebreaker, lærer du om de vigtigste principper i teamudvikling, kommunikation og konfliktløsning. Du udvikler dine kompetencer inden for udvikling og lærer, hvordan du optimerer eksisterende eller nye arbejdsfællesskaber. For et velfungerende teamarbejde er sammenhængskraft alfa og omega. 

Diversity Icebreaker giver dig således en nuanceret forståelse for forskellige personlighedstyper og deres betydning for teamet som en helhed.

Mindfulness

 

Mindfulness er en meditationsform, der lærer dig at styre dit sind og giver dig fuld kontrol over dine tanker. Du bliver ligeledes i stand til at inspirere og lære andre det samme. Med udgangspunkt i simple mentale værktøjer lærer du, hvordan mindfulness kan bruges som en effektiv ressource på arbejdspladsen til at slippe overflødige tanker, skærpe dømmekraft, skabe indre ro og dermed større effektivitet.

Stressindikator

 

Stressindikator lærer dig at forebygge og reducere stress blandt dine kollegaer og ansatte. Du bliver uddannet i trivselsanalyse og certificeret i stressforebyggelse, som begge er to værdifulde led i enhver virksomheds stresspolitik og forebyggende indsatser. Stressindikatorværktøjet er i særdeleshed anvendeligt for dig, som gerne vil arbejde med behandling og forebyggelse af stress i forbindelse med f.eks. healthcare, stressmanagement og sundhedsfremme.

Self-Directed Search (SDS)

 

SDS er et jobanalyseværktøj, der på baggrund af en test og en lang række typekoder, hjælper dig til hurtigt og effektivt at afdække  kompetencer, erhvervsinteresser eller identificere nye karrieremuligheder.

Værktøjet er både anvendeligt i personligt regi, ved pludseligt karriereskifte og i forbindelse med uddannelses- og karriererådgivning.

PRAKTISKE OPLYSNINGER
 

Kursusstart: 1. december 2014

 

Sted: Ramsingsvej 28 A, 2500 Valby

 

Kurset afvikles af HR Care i samarbejde med Professionshøjskolen UCC som udbyder. Kurset er et fuldtidskursus og et fagspecifikt kursus under lov om åben uddannelse.

 

Der indgår ingen eksmination på kurset, men du vil modtage et kursusbevis for din deltagelse.

 

Bemærk desuden at der på kurset vil indgå en certificeringstest for det videnskabelige stressredskab, Stressindikator.

Beståelse af certificeringstesten er ikke en betingelse for at gennemføre kurset og opnå kursusbevis.

SELVVALGT KURSUS FOR LEDIGE

 

Kurset er godkendt som en 6 ugers selvvalgt uddannelse for ledige. Er du i din første ledighedsperiode, og opfylder du betingelserne for et 6 ugers kursus for ledige, har du hermed ret til at deltage på dette kursus uden egenbetaling. Er du ledige i din anden ledighedsperiode eller på akutpakke, skal du få bevilliget kurset på en jobplan.

Kontakt jobcenteret eller din a-kasse, hvis du er i tvivl om dine muligheder.

 

Du er altid velkommen til at kontakte os på tlf. 70 25 56 57 eller skriv til info@hrcare.dk, hvis du har nogle spørgsmål.

 

Kurset udbydes af Professionshøjskolen UCC og afvikles i samarbejde med HR Care ApS.

bottom of page