top of page

Diversity Icebreaker - Kursusprogram

Bliv uddannet og inspireret DI konsulent 

 

DIVERSITY ICEBREAKER er et videnskabeligt træningskoncept, som især er velegnet til teamudvikling og til at udvikle kommunikationen og samarbejdet i grupper.

Kursusdagen består af to moduler. Formiddagsmodulet som giver den dokumenterede seminarerfaring, er påkrævet for at få adgang til at købe værktøjet hos Hogrefe Psykologisk Forlag. Eftermiddagsmodulet giver den praktiske erfaring med DI, og viser hvordan værktøjet kan bruges overfor specifikke problemstillinger.

 

 

Formiddagsmodul: Kl. 9:00 – 12:00               DI Grundmodul 

  • Grundig introduktion til værktøjets opbygning, test og personlig profil, gennemgang af udførelsen af workshop, gennemgang af praktiske øvelser.

 

Eftermiddagsmodul: Kl. 12:30 – 15:30          DI ”How to use” 

  • Praktisk workshop omkring hvordan man - inspireret af DI - kan arbejde med forskellige problemstillinger i organisationen, bl.a. stress, fusioner, innovation osv. ”How to use” workshop.

KURSUSDATOER

 

Diversity Icebreaker

Advanced kursus: Ring for info

 

Heldagskursus: Kl. 9.00-15.30

Ved at deltage på kurset, bliver du uddannet bruger af Diversity Icebreaker, får erfaring med seminarer og bliver undervist i og afprøvet hvordan du konkret kan anvende DI overfor virkelige problemstillinger på arbejdspladsen.

 

Pris for dagen:

Kr. 5.500,- plus moms.

Please reload

bottom of page