top of page

HR Care udvider med et netværk af stresscoaches

HR Care er i færd med at etablere et landsdækkende netværk af stresscoaches, som skal varetage behovet for stressforebyggelse og -håndtering på danske arbejdspladser såvel som hos private kunder.

 

Konceptet

Som leverandør af sundhedsfremmende tiltag til virksomheder og som strategisk sundhedsrådgiver for vores kunder, oplever vi på tætteste hold erhvervslivets indsats for at sikre sammenhold, trivsel og tilfredshed blandt deres medarbejdere, samtidig med at de skal højne effektiviteten og skabe resultater. Disse udfordringer kræver ofte hjælp udefra, i form af en ekstern konsulent, der med friske øjne og de rette værktøjer kan guide virksomheder på det rette spor. Derfor har HR Care valgt at etablere vores eget netværk af stresscoaches, som ved at anvende deres specifikke kompetencer – samt de videnskabelige værktøjer til stressbehandling og teamudvikling, som vi allerede er i besiddelse af – skal hjælpe vores kunder med at  skabe et bedre fysisk og psykisk arbejdsmiljø på deres virksomheder.

HR Care Stresscoaching henvender sig ikke kun til erhvervskunder, men også til private kunder, der har brug for stressbehandling.

 

Praktisk

HR Care Stresscoaching er tænkt som et landsdækkende netværk af  stresscoaches , som bliver tilknyttet HR Care på konsulentbasis. ’Kvalitet fremfor kvantitet’ har altid været HR Cares motto. Således også i dette tilfælde, hvor kvalitetskrav til uddannelse/certificering, erfaring og egenskaber skal sikre, at vores netværk består af kompetente fagfolk, som kan levere kvalitetsløsninger til vores kunder. Det er essentielt, at vores konsulenter kan leve op til HR Cares filosofi, så kvalitet og service altid er i top. Kundetilfredshed er det primære parameter vi måler os på.

 
Fordelene

Det koster ikke noget at være med i vores netværk, og fordelene er mangfoldige.

  • Kvalitet: Vi går på ingen måde på kompromis med kvaliteten af services vi leverer til vores kunder. Kvalitetssikringen forbundet med vores netværk er ligeledes en kvalitetsstempling af den enkelte stresscoach.

  • Sparring og networking med de andre dygtige fagfolk i netværket: Det kommer både den enkelte konsulent til gode, i form af kompetenceudvikling og øget bekendtskaber, samt organisationen og netværket som helhed, i form af vidensdeling og en voksende videnspulje.

  • Rabatter: Som konsulent i et af HR Care's netværk får man ligeledes væsentlige rabatter på alle vores interne kurser. HR Care har et eksklusivt samarbejde med Hogrefe Psykologisk Forlag, og har eneret til undervisning og certificering af nogle af de nyeste videnskabelige værktøjer, såsom Stressindikator testen og teamudviklingsredskabet Diversity Icebreaker.

 

Interesseret?

Er du coach, og er du interesseret i at blive en del af vores netværk, send os en mail info@hrcare.dk - så vender vi tilbage til dig med detaljerede oplysninger.

bottom of page