top of page

Ernæring og motion

Hvad vi spiser og hvor meget vi bevæger os i dagligdagen har som bekendt afgørende indflydelse på vores almene velbefindende. Virksomheder, der fører en aktiv ernærings- og motionspolitik, har sunde, glade og produktive medarbejdere, hvilket er vigtig forudsætning for virksomhedens succes.

 

Kostvejledning

HR Care vejleder virksomhedens medarbejdere i kost og ernæring enten i hold eller ved individuel vejledning. Vi kombinerer målrettet coaching med solid teoretisk viden om ernæring for at definere mål og skabe motivation til forandring. Vores udgangspunkt er, at vejen til en sund livsstil skal være så enkelt som muligt. Simple kostændringer kan gøre hele forskellen.

 

Professionel feedback

Uanset om der er tale om gruppeundervisning eller individuel kostvejledning kommer vi blandt andet ind på følgende emner:

  • sund kost: gode og dårlige fødevarer , variation i kosten, betydningen af grønt og frugt, økologi og uraffinerede fødevarer   

  • fysiologi: fordøjelsesapparatet, stabilt blodsukker, de gode fedtsyrer   

  • sundhed: livsstilssygdomme, motion og sund ernæring.

 

Derudover kan HR Care tilbyde et eftersyn af eksisterende mad- og kantineordninger.

 

Motion

Vi ved det godt: regelmæssig motion giver positiv afkast såsom bedre sundhed og livskvalitet og større psykisk overskud. Det betyder færre sygedage, højere effektivitet, et godt arbejdsmiljø og ikke mindst glade og motiverede medarbejdere.

 

Motionstyper

HR Care tilbyder inspirerende udendørs træning i hold, som styres af professionelle motivatorer. Motivatorerne er personlige trænere, hvis opgave er at guide, inspirere og motivere ledere og medarbejdere til en god og udbytterig træningsoplevelse hver gang. I kan vælge blandt flere typer motion, som passer til ethvert ambitionsniveau. Det kan være den militærinspirerede ’Energy Fitness’ for de seje, ’Power Walking’ for dem, som vil i gang med at røre sig, eller slankehold for dem, som ønsker at gå ned i vægt og blive mere fit for fight.

 

DE OFFICIELLE KOSTRÅD

 

Spis varieret, ikke for meget og vær fysisk aktiv 

Spis frugt og mange grønsager 

Spis mere fisk 

Vælg fuldkorn 

Vælg magert kød og kødpålæg 

Vælg magre mejeriprodukter 

Spis mindre mættet fedt 

Spis mad med mindre salt 

Spis mindre sukker 

Drik vand

bottom of page