Arbejdspladsvurdering

HR Care tilbyder en vurdering af det fysiske arbejdsmiljø på virksomheden. Vi har dygtige fysioterapeuter og ergoterapeuter, der kan gennemgå og tilrette jeres fysiske arbejdspladser.

 

Hvorfor lave en arbejdspladsvurdering?

Man gennemfører en arbejdspladsvurdering (APV) for at undgå, at medarbejdere arbejder uhensigtsmæssigt eller under direkte skadelige forhold. Det kan være svært at få øje på kritiske forhold, når man dagligt bevæger sig i sit arbejdsmiljø. Et professionelt blik på miljøet kan få mange positive følger for både medarbejder og virksomhed. En arbejdspladsvurdering, som professionelle udarbejder med indspark fra medarbejdernes erfaringer og observationer, giver ledelsen, sikkerhedsorganisationen og HR-afdelingen et stærkt værktøj til at indrette en god virksomhed. Arbejdspladsvurderingen skal således munde ud i en handlingsplan, som indeholder løsninger for og prioritering af eventuelle problemer.

Læs her om lovgivning og regler omkring arbejdspladsvurdering.

 

 Hvordan gør vi?
  • Vi observerer den enkelte medarbejders arbejdsplads og arbejdsstilling og taler sammen om eventuelle arbejdsgener m.m.   

  • Vi vejleder i hjælp til selvhjælp – fra instruktion i enkle aflastningsøvelser til anbefalinger omkring indretning af arbejdspladsen   

  • Vi udarbejder en skriftlig rapport med forslag til eventuelle tiltag.

 

LOVKRAV TIL APV

 

APV’en skal være skriftlig

 

APV’en skal være frit tilgængelig på virksomheden, så både ledelsen, medarbejderne og Arbejdstilsynet kan læse den

 

Ledelsen og medarbejderne skal samarbejde om hele APV-processen.

 

Læs mere på Arbejdstilsynets hjemmeside.

HR|CARE​

Ramsingsvej 28A, 2500 Valby 

CVR nr. 29319707​

 70 25 56 57 

info@hrcare.dk​

Medlem Dansk Industri nr. 842903

HR Cares privatlivspolitik

 

  • LinkedIn Black Round
  • Facebook Black Round