top of page

Kurser for virksomheder

 

HR Care afholder kurser, som er målrettet private virksomheder såvel som offentlige institutioner. Kurserne tilrettelægges og afholdes af vores undervisere, som hver især har mange års erfaring inden for det område, de underviser i.

HR Care tilbyder i samarbejde med Hogrefe Psykologisk Forlag markedets mest opdaterede værktøj. Stressindikator gør det muligt at analysere hver enkelt medarbejders stressniveau og ressourcer til at modvirke det. Vi følger op på analysen med en skriftlig tilbagemelding til den enkelte, formidlet af en erhvervspsykolog eller af en person, der er certificeret i brug af værktøjet. Processen omfatter også en personlig stresshåndteringsplan.

 

Læs hele kursusbeskrivelsen

Mindfulness er en måde at være opmærksom på i nuet, der hjælper os til at blive mere bevidste om vores tanker og følelser, så vi i stedet for at blive overvældet af dem, bliver bedre i stand til at håndtere dem. Mindfulness styrker altså vores meta-kognitive kompetence, så vi bliver bedre i stand til at give plads til og være med, hvad der måtte være af tanker og følelser - og ud af dén ro findede mest nyttige handlemuligheder.

 

Læs hele kursusbeskrivelsen

Har I brug for at tænke i helt nye baner? Kniber det med kreativiteten og innovationen? Kalder organisationen eller markedet på forandringer? Skal I formulere en ny vision? Skal organisationen eller teamet inspireres til at tænke og samarbejde på en ny måde? Ambitionen i en såkaldt ’U-proces’ er hjælpe jer ud af vanetænkningen. En U-proces skaber rum for, at I observerer og reflekterer på mere nærværende og fordybende måder end hidtil.

 

Læs hele kursusbeskrivelsen

Voldsomme hændelser, såsom arbejdsulykker, dødsfald eller røverier, kræver professionel håndtering. Mennesker, der gennemlever en kritisk situation, kan hverken tænke eller handle klart. Det er nødvendigt med kvalificeret hjælp, hvis de skal kunne komme igennem uden varige mén. 

 

Læs hele kursusbeskrivelsen

Diversity Icebreaker er et trænings- og udviklingsredskab, som virksomheder og organisationer kan bruge til at kortlægge og konstruktivt udnytte medarbejdernes forskellige måder at kommunikere, interagere og løse problemer på. Diversity Icebreaker kurset giver på uformel og humoristisk vis en bedre forståelse af egne og andres personlighed, motivationer, kommunikationsstrategier og læringsstile.

 

Læs hele kursusbeskrivelsen

Ledere og medarbejdere – på tværs af alle fag og brancher – er i dag udfordret af stor travlhed. Kravene til dem vil imidlertid næppe blive mindre fremover. Derfor er det afgørende, hvilken indstilling de går til opgaverne med.
Mindfulness har vist sig at være et helt afgørende værktøj, der kan give os mulighed for at være aktivt til stede i en meget travl hverdag med en venlig og viis attitude.

 

Læs hele kursusbeskrivelsen

Med et mindfulnesskursus kan man som kronisk patient lære at acceptere og give plads til følelser og lidelser uden at vurdere eller evaluere dem. Ved at iagttage sine tanker og følelser, i stedet for at blive involveret i dem, kan man give slip på på ønsket om, at tingene er anderledes, end de er.

 

Læs hele kursusbeskrivelsen

bottom of page