top of page

Mangler jeres virksomhed eksperter i stressforebyggelse og teamudvikling?

HR Care tilbyder en komplet trivselsindsats med den nyeste viden og indsigt i stressforebyggelse og teamudvikling. Virksomhedens kursusindsats bliver videnskabelig og målbar, så sundhedskroner og ressourcer kan bruges det rigtige sted og på det rigtige tidspunkt.

 

Kontakt os for yderligere information på telefon 70 25 56 57

eller e-mail info@hrcare.dk.

HR CARES 6 UGERS KURSUS FOR LEDIGE

 

Elsker du at arbejde med mennesker, og ønsker du at lære, hvordan du øger trivslen, fremmer teamudviklingen og skaber innovation og fremgang på din nuværende eller kommende arbejdsplads?

 

Så tilmeld dig vores seks ugers selvvalgt udannelse og bliv uddannet og certificeret i de nyeste videnskabelige værktøjer inden for HR.

 

Næste kursusstart: 1. december 2014.

 

Læs mere om kurset her

eller kontakt os for mere information.

Psykoterapeuter søges

Vil du være med i HR Cares psykoterapeutnetværk? Vi udvider vores netværk til også at omfatte psykoterapeuter. For at ansøge og komme i betragtning til psykoterapeutnetværket skal vores online ansøgningsskema udfyldes.

 

Læs mere her

NYHEDER

11.11.2014

Nu er det tid til influenzavaccinationen!

Vinteren nærmer sig, og sæsonen for influenza er lige rundt om hjørnet. Du kan forebygge influenza og de alvorlige følgesygdomme ved at blive vaccineret og ved at passe godt på din krop. 

 

Forekomsten af influenza varierer fra år til år i perioden fra november til marts, mens vaccinationen generelt anbefales fra oktober til udgangen af året.  

 

Kom og få din influenzavaccination hos os af vores dygtige behandlere!

 

15.09.2014

Træfpunkt Human Resources® 2014

Husk at besøge os på årets HR-messe i Øksnehallen den 1.-2. oktober, hvor vi står på stand 12 sammen med Hogrefe Psykologisk Forlag og fortæller om vores kurser og uddannelser i Stressindikator, Diversity Icebreaker og SDS.

 

 

KOMMENDE KURSER

Klik på kurserne nedenfor for at læse mere:​

 

Stressindikator

Århus - 31. oktober 2014

København - 27. november 2014

 

Diversity Icebreaker

København - 28. november 2014​

 

6 ugers kursus for ledige

København - 1. december 2014

 

Se alle vores kurser her

Hold dig opdateret med nyheder om bl.a. arbejdsmiljø og stresshåndtering og bliv den første til at læse om nye produkter og tiltag hos HR Care: 

bottom of page